Ken je ons al?

"Wie zijn jullie?"

Wij zijn een enthousiaste vereniging met jonge vrijwilligers die iedere week knutselen met kinderen van groep 2 t/m groep 8. Een keer per week wordt er bij ons anderhalf uur geknutseld, onze jongste groepen knutselen korter. De tijden vind je in onze ledeninformatie.

In een groep zitten maximaal 15 kinderen, begeleid door minimaal 2 leiding. De contributie bedraagt €5,- per kind per maand en wordt geind middels automatische incasso. Alleen voor het kamp vragen we een extra bijdrage.

"Enne... wat doen jullie zoal?"

We gebruiken veel verschillende technieken en materialen, van herbruikbaar materiaal (o.a. papier en potloden), maar ook hebben we een ruim assortiment materialen die je thuis niet zo snel vindt. Gips, klei en piepschuim, voor de wat oudere kind staat ook figuurzagen en solderen op het programma.
Ook organiseren wij jaarlijks een kamp waar we gedurende vier dagen allerlei spellen spelen en natuurlijk knutselen. Verder hebben we een Jaarafsluiting voor al onze leden en rondom de feestdagen organiseren we leuke activiteiten, waaronder Sinterklaas, Kerst en Carnaval.

Een overzicht van alle activiteiten kun je vinden op onze ledeninfo pagina! Hier vind je ook de vakanties.

Iedere vrijdagochtend van 09:15 tot 11:30 is de Knutselmolen geopend voor de creatieve bezigheden van een groep volwassenen. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je gezellig aan de slag gaan met je eigen project! Interesse? Mail ons of kom een keer langs.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Mail gerust naar info@knutselmolen.nl